Anbefalinger

"Skræddersyede behandlinger

Hos Care4skin, har jeg de sidste 11 år, modtaget skønne og nærende behandlinger, i trygge og afslappende omgivelser. Behandlingerne har altid været skræddersyet, så de passer lige til mig og det jeg har brug for. Når man træder ind i det lille hyggelige behandlingsrum, bliver man mødt af varme, afstressende musik og en duft af velvære. Klinikken har ikke kun fokus på min hud, men hele mig og hvordan, jeg har det. Care4skin, er et sted, hvor man bliver mindet om, at hudpleje handler om mere, end blot at se godt ud. Man går derfra, med følelsen af sundhed, samt en masse gode råd og fif, til den daglige hudplejerutine.

Gitte"

★ ★ ★ ★ ★

 

"Jeg vil klart anbefale klinikken​

 Jeg startede med at komme i klinikken på grund af min problemhud. Jeg fik en utrolig professionel behandling og hjælp til at udvælge produkter specifikt til min hudtype. Efter noget tid med vejledning i produkter og ansigtsbehandlinger skræddersyet til mit behov er min hud blevet som ny. Velfugtet og frisk. Jeg vil klart anbefale klinikken til andre. ​

Sophie"

★ ★ ★ ★ ★

 

"Den bedste behandling

Jeg har fået den bedste behandling og rådgivning med microneedling og med et flot resultat. Klinikken er lækkert indrettet og ren og pæn. Care4skin har et nærværende personale og hjemmesiden er let at finde rundt på. Jeg nyder at komme i klinikken.

Pernille"

★ ★ ★ ★ ★

 

"Jeg føler mig forkælet

Der er et stort udvalg af gode behandlinger, altid topprofessionel rådgivning og behandlinger der virker + en fantastisk god stemning, altid smil og godt humør og naturligvis alle de gode produkter fra Dermalogica og Jane Iredale. Der er altid god tid til vejledning omkring produkter og hudpleje og jeg føler mig forkælet og føler, at jeg gør noget godt for mig selv og min hud. Jeg kommer i godt humør ved at besøge Care4skin.

Mette"

★ ★ ★ ★ ★