- California SprayTan – Brun på  5 minutter

Vores personlige spray tan behandlinger bliver udført af uddannet kvindeligt personale, med professionelt udstyr.
Vi sprayer dig med et tyndt fint lag tanning væske.
Vores spray tan behandlinger bruges både til hverdagsbrug, og festlige lejligheder.

Vores spray tan behandlinger sikrer dig en flot og naturlig farve, helt uden solarie behandling.
Efter kun én behandling, vil du opnå en smuk naturlig farve.

Vi har flere valg muligheder i farver, når det gælder personlig spray tan behandling. Vi kan give dig en mild solkysset farve, eller en farve som havde du været 14 dage sydpå.

Vi råder og vejleder selvfølgelig. Farven hverken lugter eller ser kunstigt ud! Farven holder i 5-10 dage og behandlingen er fuldstændig ufarlig.

Det er derfor en sund og sikker måde at holde sin hud flot og solbrun på.

Dagen før:

For at få det bedste resultat, skal du skrubbe huden dagen inden og benytte en god creme efterfølgende. Om morgenen på behandlingsdagen bader du normalt, vasker dig grundigt og må ikke benytte creme og makeup (højst mascara). Du kan også nøjes med at vaske/skrubbe dig grundigt på behandlingsdagen, men du må stadigvæk ikke benytte creme og makeup, da cremen kan blokere for spray tanning væsken og give uens resultat. Prøv så vidt muligt at undgå deodorant på behandlingsdagen. Skal du barberes, så gør også dette dagen før.

 

Tanning væsken du bliver sprayet med indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandling og op til 12 timer efter. Man vil derfor først kunne se det endelige resultat af behandlingen efter du har været i bad. Du kan gå i bad allerede efter 2 timer, men vi anbefaler at du venter op til 6 timer. Indtil du har været i bad, kan farven se ujævn ud, da overskudsfarven samler sig. Du skal ikke smøre farven ud eller vaske overskudsfarven af før du går i bad.

 

Selve behandlingen:

Behandlingen foregår ved, at hele kroppen bliver sprøjtet over med tanning væske. Håndfladerne beskyttes med barierre creme. Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt løst tøj på. Den afsmittede farve går dog af i vask. Hvis der alligevel skulle være farve tilbage på tøjet efter vask (sker yderst sjældent), betales der ikke erstatning. Selve behandlingen tager ca. 5-10 min, hvorefter du skal stå og tørre et kort øjeblik.

Vi har engangs hårhætter til dit hår og engangs fodsåler til under fødderne, så du ikke får sorte fodsåler.

 

Efter behandlingen:

I dagene efter behandlingen er det vigtigt at man smører sin hud med bodylotion hver dag, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering, og kropspeeling vil forkorte holdbarheden af farven. Man kan dog forlænge den flotte farve ved at bruge en selvbruner spray som kan købes i klinikken. Den giver samme flotte resultat, da den indeholder en mindre mængde af samme stof som spray tanning væsken indeholder og vil derfor være med til at holde på den flotte glød længere. Vi har nogle body lotions i vores, som forlænger efekkten af behandling.

 

Afbudspolitik:
I tilfælde af, at du skulle være forhindret i at møde op, beder vi dig at ændre eller slette din bestilling senest 24 timer før aftalt tid, da vi skal have mulighed for at give tiden til en anden kunde. Bliver dette ikke overholdt, må vi desværre fakturere dig for hele behandlingens pris.

Priser for spray tan hele kroppen: 

1 person kr. 250;    Book behandling                                                    

2 personer kr. 220;  pr. person  Book behandling

3 personer eller flere kr. 200; pr. person   Book behandling

Klippekort med 5 spray tan behandlinger ( kan delles med en anden ) kr. 1000,- ( SPAR kr. 250;)  Book behandling

Spray Tan kun i ansigtet :

1 gang kr. 100;  Book behandling

Menu